Om KanZen
Våra tjänster
Referenser
Kontakt
Länkar
Startsida

Vi är baserade i Umeå, med hela Sverige som verksamhetsområde. Våra konsulter har en gedigen akademisk bakgrund samt en lång erfarenhet av att arbeta med organisationer.

Som specialister inom individ- och organisationspsykologi tar vi vara på de resurser som finns i den moderna organisationen. Vår idé är att stärka människorna i verksamheten så att de på ett effektivt sätt kan fungera i samspelet med andra och därigenom driva organisationen framåt. Detta innebär att kompetensen inte stannar hos oss, den lever vidare i de organisationer och företag vi samarbetar med.  

Vi anser att alla länkar är lika viktiga för att ert företag eller organisation ska få det försprång ni behöver. Därför arbetar vi aktivt på samtliga nivåer: individer, grupper, ledare och organisationen i stort. Genom att föra en kontinuerlig dialog med kunden, finner vi lösningar som svarar mot kundens behov.  

Vårt kontaktnät är brett vilket innebär att få aktörer kan matcha vår kompetens inom organisationspsykologi och pedagogik. Utöver detta kan vi erbjuda specifika kompetenser inom en rad olika områden. Vår bakgrund som psykologer och naturliga koppling till Umeå universitet ger oss tillgång till den senaste forskningen som vi paketerar till verktyg som våra kunder med lätthet kan använda.

Copyright KanZen Consulting 2007, Produced by Pehr Blomkvist
KanZen Consulting
Östermalmsgatan 32 C, 903 32 Umeå
Info@kanzen.se
Tel: +46 707 70 99 99